Kiflice sa krem sirom (philadelphia)

Divne kiflice, koje se „tope“ u ustima
Image
Sastojci:
500 g krem sira (philadelphia ili ABC)
450 g neslanog putera ili margarina za kolače
600 g brašna
2 žumanca
džem po potrebi
Priprema:
1.  Sve ovo zamesiti i ostaviti u frižider oko sat-dva da se “rashladi”, kidati manje loptice, razvaljatiu krug, iseci na 8 delova, nafilovati i uviti.
2.  Na pleh u koji cete peći staviti pek papir i ne podmazivati, naredjati kiflice i ostaviti da stoje pola sata, zagrejati rernu i peci na 150*C samo dok blago porumene, više da budu bele.
3.  Uvaljati ih tople u sitni šećer (caster). Ove kiflice se mogu zamrznuti, ako ćete ih zamrznuti, ne uvaljati u šećer.
4.  Od ove kolicine testa izadje jako puno kiflica.
Prijatno!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s