Italijanski začin

Ja ovaj začin vrlo često koristim za pečenje krompira, u svim sosovima za pastu i mnogo puta i u gulaš od slanutka, koristim ga takođe da meso utrljam sa istim pre pečenja.

2 kašike suvog bosiljka
2 kašike suvog oregano
2 kašike suvog ruzmarina
2 kašike suvog majorana
2 kašike suvog korijandera
2 kašike suvog timijana
2 kašike suve zalfije
2 kašike tucane crvene paprike

Priprema:

Sve ove začine stavite u multi praktik i uključiti pa isključiti nekoliko puta, kolijko zelite da vam začin bude sitan ili krupan.

Začine možete kupiti ili ih osušiti iz vaše bašte.

Ovako spremnljen začin vam može trajati do 12 nedelja, ako ga držite u dobro zatvorenoj kutiji.

Uživajte!!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s