Medene toblerone

Moj kalup za toblerone je bio prevelik za ovu kolučinu čokolade, ja sam rešila da ih napravim u obliku pralinica. Još jedan sitan kolač koji se ne peče i idealan je za veća slavlja.

Sastojci:

250 g    čokolade za kuvanje
80 g    meda
75 g    badema

Priprema:

Čokoladu otopiti na pari, pa dodati med u otopljenu čokoladu. Dobro promešati.

Bademe, koje ste prethodno krupnije naseckali, umešajte u ovu prethodnu smesu.

Kalup za toblerone obložiti providnom folijom, sipati smesu u kalup, poravnati i ostaviti da se dobro ohladi. Ja sam koristila silikonsku modlicu, nekako su mi bile lepše da serviram na tacni sa sitnim kolačima, vi radite kako vi volite.

Ohlađene toblerone seći i poslužiti.

Prijatno!!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s